|
Cześć! Jako, że to HydePark pozwalam sobie umieścić tu też moje ogłoszenie a zarazem pytanie publicznie na forum. Otóż dużo czyta się o internetowych sex-spotkaniach, umawianych za pośrednictwem tego typu portali, podobno wszyscy tak bardzo chcą, szukają się nawzajem i ogólnie pięknie i sielanka. Ja też bywałem na kilku tego typu ogłoszeniówkach i jakoś...nie mogę się z tym co wyżej napisałem zgodzić... Nie udało mi się poznać jeszcze nigdy żadnej osoby (kobiety), z którą później umówiłbym się na takie spotkanie. Wiele razy "szło" w tym kierunku, lecz potem okazywało się, że pod szyldem "nimfomanii" czy innych diabelskich chęci kryje się sponsoring lub...jakiś facet. Chyba facet, bo czasem spotykałem się z taką wulgarnością (mimo, że i mnie zdarza się mięsem rzucić), że odbiegało to od jakiejkolwiek kobiecej normy. Oczywiście na zdjęciu piękna dziewczyna pokazująca to i owo, a po krótkiej konwersacji wychodziło szydło z worka i dysleksja prześcigała się z wulgarnością. Nie wspominam, już o tym, że często w profilu preferencji kobiecych wpisany jest "seks we dwoje", "swingi" czy inne rzeczy tego typu a po chwili rozmowy słyszę (czytam), że "ja to tylko sobie tutaj z ciekawości wchodzę, nie umawiam się itp itd". No i o co chodzi? O to, by sobie bez sensu pogadać? O bezpieczeństwo? Umawiają się tu ludzie na takie spotkania czy nie? Bo może mi ktoś odpisać: no sorry, Stary, brzydalem jesteś, nikt Cię nie chce, ale ja nawet zdjęcia nie zdążę "wrzucić" czy wysłać a już słyszę takie rzeczy. Musze przyznać, że nie czaję, napiszcie, jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii. Bo ogólnie to marzy mi się właśnie taka opcja - spotkania z dziewczyną, która ma ochotę trochę odskoczyć i spotkać się z kimś choćby po to, by spróbować. Tym bardziej, że jeżdżę po prawie całym kraju, śpię po hotelach, zazwyczaj wieczorami się nudzę a ani mi się widzi biegać po burdelach... Nic zobowiązującego, jak coś nie "zaskoczy" na takim spotkaniu i okaże się, że nie mamy na siebie ochoty, to wypić kawę i kulturalnie się rozejść a nawet do takiej sytuacji nie doszło. Może utworzy się coś na dłużej? Tak czy siak jeszcze nie udało mi się takiej osoby spotkać. A Wam? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?
|