Cytuj:
istnieje grupa siadaczy na naszym forum
A czy możesz rozwinąć co rozumiesz pod pojęciem "siadacze" ??
Cytuj:
faktycznie Subsilver jest bardziej funkcjonalny (oraz dostępny dla każdego zmienia się to w profilu użytkownika), tylko wizualnie skromny, pamiętajmy o tym że forum to poddział strony kroliczek.org anonsów towarzyskich
Sam zmieniłem sobie tak ustawienia by po zalogowaniu korzystać ze subsilvera. Sęk w tym że jak wchodzę na forum to automatycznie wczytuje mi się ta mniej przejrzysta szata która może odrzucać innych użytkowników.
Wiem że jest to niejako podstrona całego serwisu i fajnie by było żeby pasowała kolorystycznie do całej reszty, ale w obecnym czasie odbywa się to kosztem funkcjonalności. Więc może lepiej odpuscić kolorystykę i motyw zawarty na domyślnej stronie forum i postawić na funkcjonalność.
Cytuj:
niestety banery na stronach, które dałyby duży ruch to duży wydatek, na który serwis na razie nie może zarobić
Rozumiem że to duży wydatek i mi bardziej chodziło o wymianę z jakimś innym serwisem.
Cytuj:
Potrzeba nam było świeżych pomysłów...dobrze że się udzielasz!
Staram sie jak mogÄ™.
Cytuj:
Też liczę na powrót tego subsilver jakie było wcześniej, w tym nie ma cytowania selektywnego, szybkiej odpowiedzi czy panelu do wybierania pisma!
Przyłączam się do postulatu bo jestem przyzwyczajony do wygodnego "forumowania" i cytowanie selektywne oraz szybka odpowiedź jest mi koniecznie niezbędnie do życia na forum potrzebna.
Cytuj:
Mnie tam SB w subsilver wystarczał...
Hmm a mi siÄ™ coÅ› nie pojawia to SB.

No chyba że coś przeoczyłem.
Cytuj:
Może i masz rację ale ludzie lubią sobie porozmawiać od tak... a z mojego doświadczenia wiem że to jest trudne wręcz prawie nie możliwe...
Off topu nie da się wyeliminować to jest rzecz oczywista. Tylko widzisz mi chodzi o to żeby wypowiadać się w temacie. Off top też może być wpleciony w wypowiedź byleby ta wypowiedź choć częściowo była w temacie dyskusji. Chodzi po prostu o to żeby nie zbaczać z dyskusji na zbyt poboczne i nic nie wnoszące tory.
Cytuj:
No ja się gubię w tym stylu stąd tak mało ostatnio się udzielam... ciężko mi jest się połapać co i jak...
To włącz subsilvera.

Poza tym jak widzę bardzo dużo sie tutaj udzielasz więc mam nadzieję że nie znikniesz.
Cytuj:
No ale chyba subsilver takie coś ma...pokazuje gdzie coś jest napisane i ogólną liczbę nieprzeczytanych postów!
Hmm mi chodzi o to żeby na stronie głównej pokazywał od razu ile tematów i ile postów w danym dziale dany użytkownik ma nieprzeczytane.
Cytuj:
Było nam to potrzebne...czekamy na więcej...
Jeszcze będziecie mnie mieli dosyć.
Cytuj:
Ps. z tym sexem w aucie to ciekawe jest
A jakie przyjemne. Mmmmm

I to ryzyko kiedy może niespodziewanie Cie ktoś najść. Adrenalina jednak daje wiele frajdy zwłaszcza w seksie.