Witaj w klubie małych

mój wężyk jest jedynie 4 cm dłuższy i chodź jestem sporo starszy jego wielkość nie uległa zmianie od 16 lat, bo mając szestnastkę też mierzyłem. Mam jednak też dobre wieści, bo mimo iż od tamtego czasu nic się nie wydłużył to znacząco zwiększył się jego obwód, a jak mawiają specjaliści ta różnica ma większy wpływ na doznania seksualne niż sama długość. Inną sprawą jest indywidualna fizjologia każdego człowieka i to że organizm lubi robić rozmaite niespodzianki. Mi nie urósł, ale tobie może i w moim wieku możesz mieć dużo większego. Ten przykład pokazuje, że jest to możliwe. Jesteś w wieku, w którym jeszcze wszystko możliwe. A po za tym mały-duży nie ma znaczenia, ważne, że twój własny, a jeśli jakaś odmówi ci dobrej zabawy jedynie z powodu rozmiarów tzn. nie zasłużyła sobie na niego. Wśród twoich kolegów są zapewne też tacy, którzy mają gorsze problemy, a na luzaka podchodzą do różnych rzeczy. Dobra bom się rozpisał. Głowa do góry chłopie i czekaj na efekty. A i siedzący tryb życia nie ma z tym nic wspólnego, chyba że nie wiem jak siedzisz na penisie to wtedy musisz zmienić pozę ;)