|
Wreszcie nadszedÅ‚ dzieÅ„ , na który oboje czekaliÅ›my od dawna – mąż jej wyjechaÅ‚ na poligon. ZaprosiÅ‚a mnie do siebie na 23.00 i caÅ‚y dzieÅ„ chodziÅ‚em jak podminowany i trzymalem wyob- raznie na wodzy. Niepostrzeżenie dla sasiadów przemknaÅ‚em siÄ™ i o wyznaczonej godzinie, staÅ‚em pod jej drzwiami wykapany, wygolony i pachnÄ…cy. Pamietam drzenie reki gdy cicho zapukalem do jej drzwi. UchyliÅ‚a je i wÅ›lizgnÄ…Å‚em siÄ™ do jej mieszkania. Miala na sobie niebieskÄ… , krótka sukienkÄ™, a na buzi rumience po kÄ…pieli i jeszcze nie calkiem wyschniÄ™te wÅ‚osy. BiÅ‚ od niej cudowny zapach perfum pomieszany z zapachem erotyzmu i kobiecosci. Zaprosila mnie do pokoju oÅ›wietlonego miÄ™kkim Å›wiatlem Å›wiec, gdzie na Å‚awie staÅ‚a otwarta butelka wina , dwie lampki i jakies ciastka...Oboje byliÅ›my troszkÄ™ zmieszani, bo zdawaliÅ›my sobie sprawÄ™, że bÄ™dziemy siÄ™ kochać, że to nieuniknione, bo tego chcemy, i że poznamy sie za chwilÄ™ od tych naintymniejszych stron, wiÄ™c rozmowa siÄ™ nie kleiÅ‚a. WstaÅ‚a, wÅ‚aczyÅ‚a jakÄ…Å› muzyczkÄ™ i gdy przechodziÅ‚a obok mnie, siedzÄ…c ujÄ…Å‚em jej dÅ‚oÅ„. Podeszla blizej, objÄ…Å‚em jÄ… i przytuliÅ‚em. CzuÅ‚em jak szybko oddycha i jak mocno bije jej serce...Usiadla mi na kolanach, mocno do siebie przywarlismy i zaczÄ™lismy siÄ™ namiÄ™tnie caÅ‚ować, a pocalunki nasze byÅ‚y coraz bardziej zachlanne tak, jakbysmy chcieli jedno w drugie wniknąć...OchyliÅ‚a gÅ‚owÄ™ i calowalem i lizalem jej szyjÄ™, a gdy pochylaÅ‚a gÅ‚owÄ™, pięściÅ‚em jÄ™zykiem jej kark i delikatnie kÄ…salem... WstaliÅ›my, odwróciÅ‚a siÄ™ do mnie tyÅ‚em, caÅ‚ujÄ…c jÄ… po szyi rozsunÄ…Å‚em jej na plecach zamek sukienki, zsunÄ…Å‚em jÄ… z ramion i gdy opadÅ‚a, zostaÅ‚a w cieniutkiej, przeÅ›witujÄ…cej, krotkiej koszu- lce i majteczkach. PrzytuliÅ‚a siÄ™ pupÄ… i zaczęła siÄ™ niÄ… ocierać przez spodnie o mój nabrzmiaÅ‚y czÅ‚enek, a ja pieÅ›ciÅ‚em dÅ‚oÅ„mi jej piersi i gÅ‚askalem brzuszek, liżąc jÄ… za uszami... Pociagnęła mnie za rÄ™kÄ™ i przeszliÅ›my do drugiego pokoju, gdzie byÅ‚o już rozeslane łóżko i Å›wieciÅ‚a nocna lampka...Usiadla na skraju łóżka, stanÄ…Å‚em miÄ™dzy jej kolanami i gdy ona rozpinaÅ‚a mi spodnie, ja Å›ciÄ…galem z siebie koszulÄ™...JednÄ… rÄ™kÄ… zaczęła piÅ›cić mi jÄ…dra, a drugÄ… penisa i po chwili lizać go od doÅ‚u po napletek, aż w koÅ„cu ssać i rytmicznie poruszać na nim ustami... PrzerwaÅ‚em tÄ… zabawÄ™, bo czuÅ‚em, że dÅ‚ugo tak nie wytrzymam...ZdjÄ…Å‚em z niej koszulkÄ™, poÅ‚ożylem siÄ™ obok niej i mocno przytuleni, zaczÄ™liÅ›my siÄ™ dziko caÅ‚ować, oddechy nasze byÅ‚y szybkie i gÅ‚osne, nogi splecione, a moja dÅ‚oÅ„ masowala jej rytmicznie poruszajÄ…cÄ… siÄ™ pupÄ™...OdsunÄ…Å‚em siÄ™ na bok i zaczÄ…Å‚em caÅ‚ować i lizać jej piersi i brzuszek, ssać brodawki i pieÅ›cić je palcami... Podnioslem i rozchyliÅ‚em jej nogi na bok, uklÄ…kÅ‚em miedzy nimi i zaczÄ…lem lizać jej wewnÄ™trznÄ… stronÄ™ ud, a gdy dotarlem już blisko majteczek, zauważyÅ‚em że sÄ… już tam przemoczone. UniosÅ‚a pupÄ™ i zdjÄ…Å‚em je. PoÅ‚ożyÅ‚em siÄ™ miÄ™dzy jej nogami i zaczÄ…Å‚em caÅ‚ować jej nabrzmiaÅ‚e wargi, lizać całą i pieszczÄ…c jej groszek palcem , wsunÄ…Å‚em w niÄ… jÄ™zyk i naÅ›ladowaÅ‚em nim ruchy czÅ‚onka... Zaczęła coraz gÅ‚oÅ›niej pojekiwać i szybciej siÄ™ poruszać...PrzestaÅ‚em i poÅ‚ożylem siÄ™ na plecach....siadÅ‚a na mnie i siÄ™ na niego nasunęła...zaczeÅ‚a rytmicznie poruszać pupÄ…, ruchy jej byÅ‚y coraz szybsze, coraz bardziej gwaltowne i nieskladne, zaczęła gÅ‚oÅ›no pojÄ™kiwać i nie panować nad swoim ruchami, ale mocno trzymaÅ‚em jÄ… za biodra...W koÅ„cu gÅ‚oÅ›no jÄ™knęła i jej ciaÅ‚o przeszyÅ‚y dreszcze rozkoszy, przytuliÅ‚a siÄ™ do mnie oddychajÄ…c jak po szybkim biegu, a mój penis nadal byÅ‚ w niej ...Po krótkim odpoczynku, zsunęła siÄ™ z niego, uklÄ™kÅ‚a podpierajÄ…c siÄ™ na przedramionach i wypieÅ‚a mi swojÄ… pupÄ™ i mokrÄ…, nabrzmiaÅ‚a muszelkÄ™...KlÄ™kajÄ…c za niÄ… lizaÅ‚em jej od tylu obie dziurki i kÄ…sÄ…Å‚em z wyczuciem posladki... Wszedlem w niÄ… i na każdy mój ruch w przód ochoczo wychodziÅ‚a swojÄ… pupÄ… naprzeciw, zaczÄ…Å‚a na nowo wznosić siÄ™ na wyzyny i pojÄ™kiwać, a moje ruchy byÅ‚y coraz mocniejsze i gwaltowniejsze. ByÅ‚o slychać tylko nasze coraz gÅ‚osniejsze pojÄ™kiwania, plaskania mojego podbrzusza o jej pupÄ™ i nasze sÅ‚owa zachwytu. ..CzuÅ‚em swoim penisem , jak w Å›rodku robi siÄ™ coraz bardziej nabrzmiaÅ‚a i mokra. ZaczÄ™liÅ›my prawie krzyczeć, ruchy nasze byÅ‚y już caÅ‚kiem nieskÅ‚adne i jakby kazde sobie, czuÅ‚em , ze już nie wytrzymam...Nagle zsunęła siÄ™ ze mnie i leżąc pode mnÄ… zaczÄ…Å‚a jÄ™częć , poÅ›ladki miaÅ‚a mocno zaciÅ›niete , a jej ciaÅ‚o wstrzÄ…saÅ‚y co chwile dreszczy orgazmu, a ze mnie jednoczeÅ›nie na niÄ… wystrzeliÅ‚a sperma i padÅ‚em obok niej przeszywany podobnymi dreszczami... ............................................................................................................................................................. Czy tak byÅ‚o naprawdÄ™ , czy nie ???...............nie powiem :P
|